Spring til indhold

om os

Blomsterbørn Cph er æstetik og blomster til dig selv eller dit arrangement. Vi arbejder både med friske og tørrede blomster og arbejder ud fra devisen om, at alt kan lade sig gøre. Vi har specialiseret os i store installationer og større produktioner til private- og virksomhedsarrangementer, pr-events. Som noget nyt tilbyder vi også tørrede blomster på abonement til erhvervskunder.  Vi har under Corona-bølgens første fase åbnet op for salg til private. Tag et kig på vores webshops, og lad dig inspirere. 

Hvad enten du skal holde et privat arrangement, som f.eks. et bryllup, en fødselsdag eller dit barns dåb eller konfirmation, eller du står for et PR-event eller lignende, så kommer vi gerne og indretter hele dit venue med blomster og andre stemningsgivende elementer. Vi har nemlig et lager af særligt kuraterede objekter, som sammen med vores blomster, kan iscenesætte og formidle en stemning.  

Vores vision er at inspirere til mere samvær i omgivelser der fordrer gode samtaler og hyggelige stunder. Det gælder både hjemme hos dig selv og til dit arrangement.

/blomsterbørn / karmakrigerne / karen&maria